Treinstatistieken voor Sprinter 6678 (Dordrecht naar Breda)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Sprinter 6678 die van Dordrecht naar Breda rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Sprinter 6678 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Sprinter 6678

Hier zie je de punctualiteit voor Sprinter 6678 (Dordrecht naar Breda). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Sprinter 6678

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Sprinter 6678 Dordrecht naar Breda. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Sprinter 6678 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
dinsdag 3 oktober 2023
maandag 2 oktober 2023
zondag 1 oktober 2023
zaterdag 30 september 2023