De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Treinstatistieken voor Intercity 2990 (Amsterdam Centraal naar Enkhuizen)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Intercity 2990 die van Amsterdam Centraal naar Enkhuizen rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Intercity 2990 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Intercity 2990

Hier zie je de punctualiteit voor Intercity 2990 (Amsterdam Centraal naar Enkhuizen). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Intercity 2990

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Intercity 2990 Amsterdam Centraal naar Enkhuizen. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Intercity 2990 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
zaterdag 3 juni 2023
vrijdag 2 juni 2023
zaterdag 27 mei 2023
vrijdag 26 mei 2023
zaterdag 20 mei 2023