Treinstatistieken voor Intercity 2231 (Vlissingen naar Rotterdam Centraal)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Intercity 2231 die van Vlissingen naar Rotterdam Centraal rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Intercity 2231 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Intercity 2231

Hier zie je de punctualiteit voor Intercity 2231 (Vlissingen naar Rotterdam Centraal). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Opgeheven treinen worden geteld als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dat op tijd vertrokken of aangekomen is.

Rituitval voor Intercity 2231

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Intercity 2231 Vlissingen naar Rotterdam Centraal. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Intercity 2231 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
zondag 14 juli 2024
zaterdag 13 juli 2024
zondag 7 juli 2024
zaterdag 6 juli 2024
zondag 30 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024