Treinstatistieken voor Stoptrein 20132 (Groningen naar Weener)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Stoptrein 20132 die van Groningen naar Weener rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Stoptrein 20132 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Stoptrein 20132

Hier zie je de punctualiteit voor Stoptrein 20132 (Groningen naar Weener). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Stoptrein 20132

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Stoptrein 20132 Groningen naar Weener. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen 2 maanden). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Stoptrein 20132 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
zondag 1 oktober 2023
zondag 24 september 2023
zondag 17 september 2023