Treinstatistieken voor Intercity 12206 (Roosendaal naar Vlissingen)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Intercity 12206 die van Roosendaal naar Vlissingen rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Intercity 12206 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Intercity 12206

Hier zie je de punctualiteit voor Intercity 12206 (Roosendaal naar Vlissingen). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen jaar). Opgeheven treinen worden geteld als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dat op tijd vertrokken of aangekomen is.

Rituitval voor Intercity 12206

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Intercity 12206 Roosendaal naar Vlissingen. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor een langere period (afgelopen jaar). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Er zijn geen recente treinritten voor Intercity 12206 Roosendaal naar Vlissingen.