Treinstatistieken voor ICE International 121 (Amsterdam Centraal naar Frankfurt (M) Hbf)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor ICE International 121 die van Amsterdam Centraal naar Frankfurt (M) Hbf rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe ICE International 121 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor ICE International 121

Hier zie je de punctualiteit voor ICE International 121 (Amsterdam Centraal naar Frankfurt (M) Hbf). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor ICE International 121

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor ICE International 121 Amsterdam Centraal naar Frankfurt (M) Hbf. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. ICE International 121 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
vrijdag 29 mei 2020
donderdag 28 mei 2020
woensdag 27 mei 2020
dinsdag 26 mei 2020
maandag 25 mei 2020
zaterdag 16 mei 2020
vrijdag 15 mei 2020
donderdag 14 mei 2020