Aangepaste dienstregeling zondag 10 december

Aanvullende informatie

Bericht

Zondag 10 december rijdt NS een aangepaste dienstregeling in verband met het winterweer. Gebruik de reisplanner om je reis te plannen.

NS adviseert inmiddels reizigers om indien mogelijk, hun reis voor vanavond uit te stellen vanwege het grote aantal treinstoringen.

Houd rekening met de volgende aanpassingen:

  • Intercity direct Amsterdam-Rotterdam v.v. (serie 1000) rijdt niet (gebruik de IC Direct Amsterdam-Breda v.v. van een kwartier eerder/later)
  • Intercity Den Haag-Utrecht v.v. (serie 2000) rijdt niet, gebruik de intercity Den Haag-Amersfoort/Enschede van een kwartier eerder/later
  • Intercity Dordrecht-Breda v.v. (serie 2300) rijdt niet
  • Intercity Duivendrecht-Schiphol-Leiden v.v. (serie 2400) rijdt niet
  • Intercity Schiphol-Nijmegen v.v. (serie 3100) rijdt niet
  • Intercity Enkhuizen-Amsterdam Centraal-Eindhoven-Sittard-Heerlen v.v. (serie 3900): rijdt niet tussen Amsterdam Centraal en Eindhoven. Rijdt wel tussen Enkhuizen en Amsterdam en tussen Eindhoven en Heerlen. Gebruik tussen Amsterdam en Eindhoven de overige intercity's (4x/uur ipv 6x/uur).
  • Stoptrein Amsterdam-Hoofddorp v.v. (serie 5800) rijdt niet, gebruik de overige treinen tussen Amsterdam en Hoofddorp.

Intercity Direct is op zondag toeslagvrij, maar rijdt wel minder vaak (2x/uur in plaats van 4x/uur). Houd rekening met extra overstappen, vertraging en treinuitval.

De treinen van Arriva, Blauwnet, Connexxion, Breng en Keolis rijden volgens de normale dienstregeling, evenals alle internationale treinen. Reis je per trein naar het buitenland, ga dan voor de zekerheid eerder op reis en houd rekening met extra overstaptijd.

Bron: Rijden de Treinen
Laatste update: