Disruption

: Van en naar Roermond update 18:45 uur (17 December 2014)

  1. Update Last update

    De schoonmaakwerkzaamheden rond het stationsgebied zijn zodanig afgerond dat de treinen vanaf 19.15 uur weer de normale dienstregeling krijgen.De Sprinters gaan weer rijden en de Intercity's gaan weer stoppen in Roermond.Vanaf 19.15 uur rijden de treinen weer volgens plan.U kunt weer gebruikmaken van de treinen uit de normale dienstregeling.

  2. Update

    De schoonmaakwerkzaamheden rond het stationsgebied zijn zodanig afgerond dat de treinen vanaf 19.15 uur weer de normale dienstregeling krijgen.De Sprinters gaan weer rijden en de Intercity's gaan weer stoppen in Roermond.Vanaf 19.15 uur rijden de treinen weer volgens plan.U kunt weer gebruikmaken van de treinen uit de normale dienstregeling.

  3. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is niet duidelijk hoelang dit nog duurt. De aangepaste dienstregeling van NS en Veolia blijft in elk geval tot 19.00 uur van kracht.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  4. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt naar verwachting tot 19.30 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  5. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt naar verwachting tot 17.00 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  6. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt naar verwachting tot 17.00 uur.Vanwege een storing geven de reisplanners ten onrechte aan dat u in Roermond kunt in- en uitstappen. Onze technici werken hard aan een oplossing.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  7. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot 17.00 uur.Vanwege een storing geven de reisplanners ten onrechte aan dat u in Roermond kunt in- en uitstappen. Onze technici werken hard aan een oplossing.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  8. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot vanmiddag 17.00 uur. Vanwege een storing geven de reisplanners ten onrechte aan dat u in Roermond kunt in- en uitstappen. Onze technici werken hard aan een oplossing.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  9. Update

    In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is onder andere in het stationsgebied teruggevonden en wordt schoongemaakt.Tijdens de schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot vanmiddag 17.00 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  10. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt.Tijdens het schoonmaak mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot donderdagmiddag 17.00 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  11. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot donderdagmiddag 17.00 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  12. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Dit duurt tenminste tot donderdagmiddag 12.00 uur.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  13. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  14. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt, maar vermoedelijk tot na het middaguur en wellicht de hele dag. We hopen hier later in de ochtend meer duidelijkheid over te kunnen geven.Er worden bussen ingezet vanaf Roermond Wilhelminaplein naar Swalmen, Echt en Weert v.v. Er rijden ook bussen tussen Swalmen en Weert en tussen Swalmen en Echt (stoppen niet in Roermond).

  15. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden dus wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt, maar vermoedelijk tot na het middaguur en wellicht de hele dag. We hopen hier later in de ochtend meer duidelijkheid over te kunnen geven.Er worden bussen ingezet tussen Roermond Wilhelminaplein-Swalmen, Roermond Wilhelminaplein-Echt, Roermond Wilhelminaplein-Weert.

  16. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. Dit is in delen van de binnenstad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden dus wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt, maar vermoedelijk tot na het middaguur en wellicht de hele dag. We hopen hier later in de ochtend meer duidelijkheid over te kunnen geven.Voor reizigers reizende vanuit Roermond of met bestemming Roermond is geen alternatief reisadvies. Grote delen van de binnenstad zijn afgezet waardoor er geen bussen kunnen worden ingezet.

  17. Update

    Afgelopen nacht is bij een brand in Roermond asbest vrijgekomen. De asbest is onder meer in het stationsgebied teruggevonden. Tijdens het schoonmaken mogen er geen treinen stoppen in Roermond.IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. De stoptreinen van Veolia van Venlo naar Roermond rijden tot Swalmen.Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt, maar vermoedelijk tot na het middaguur en wellicht de hele dag. We hopen hier later in de ochtend meer duidelijkheid over te kunnen geven.Voor reizigers reizende vanuit Roermond of met bestemming Roermond is geen alternatief reisadvies. Grote delen van de binnenstad zijn afgezet waardoor er geen bussen kunnen worden ingezet.

  18. Update

    Afgelopen nacht heeft in Roermond een brand gewoed waarbij asbest is vrijgekomen. De asbest is in delen van de stad, zoals het stationsgebied, teruggevonden. Dit wordt schoongemaakt door de brandweer.Tijdens het schoonmaakwerk mogen er geen treinen stoppen in Roermond. IC's tussen Eindhoven en Sittard rijden dus wel, maar stoppen niet te Roermond. De Sprinter Maastricht-Roermond rijdt tot Echt. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt, maar vermoedelijk tot na het middaguur en wellicht de hele dag. We hopen hier later in de ochtend meer duidelijkheid over te kunnen geven.Voor reizigers reizende vanuit Roermond of met bestemming Roermond is geen alternatief reisadvies. Grote delen van de binnenstad zijn afgezet waardoor er geen bussen kunnen worden ingezet.

More about this disruption

Statistics

This disruption started at 5:30 AM on December 17, 2014 and took 1 day, 13 hours, 48 minutes in total.

Affected lines

No lines are linked (yet) to this disruption.

Refunds and passenger rights

Got delayed due to this disruption? You may be reimbursed.

Refunds and passenger rights