problems with the rolling stock

Problems with the rolling stock: HSL Amsterdam Centraal-Rotterdam Centraal (29 December 2016)

  1. Update Last update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er minder Intercity direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer45 minuten. Dit duurt de hele dag.Plan kort voor vertrek uw reis. De reisplanner is bijgewerkt.

  2. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er minder Intercity direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer45 minuten. Dit duurt de hele dag.Plan kort voor vertrek uw reis. De reisplanner is bijgewerkt.

  3. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer45 minuten. Dit duurt de hele dag.Plan kort voor vertrek uw reis. De reisplanner is bijgewerkt tot woensdagavond 21:00 uur.

  4. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity Direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer45 minuten. Dit duurt de hele dag.Plan kort voor vertrek uw reis. De reisplanner is bijgewerkt tot woensdagavond 21:00 uur.

  5. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity Direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit zal de hele dag duren.Check voor vertrek de reisplanner. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De reisplanner is bijgewerkt tot woensdagavond 21:00 uur.

  6. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity Direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit zal de hele dag duren.Check voor vertrek de reisplanner. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.De reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt en is nog niet up-to-date.

  7. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity Direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit zal de hele dag duren.Check voor vertrek de reisplanner. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt en is nog niet up-to-date.

  8. Update

    Door beperkingen in de materieelinzet rijden er op woensdag 30 december 2015 minder Intercity Direct.Hierdoor kan de extra reistijd oplopen tot ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit duurt de hele dag.Check voor vertrek de reisplanner. Zo komt u niet voor verassingen te staan. De reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt en is nog niet up-to-date.

More about this disruption

Statistics

This disruption started at 8:40 PM on December 29, 2015 and took 8 hours, 57 minutes in total.

For statistics, this disruption is caused due to problems with the rolling stock.

Affected lines

No lines are linked (yet) to this disruption.

Refunds and passenger rights

Got delayed due to this disruption? You may be reimbursed.

Refunds and passenger rights