Sprinter 6375 naar Den Haag Centraal op 5 december 2019

Dit is de ritinformatie van Sprinter 6375 die op 5 december 2019 van Haarlem naar Den Haag Centraal reed. De grootste vertraging voor deze treinrit was 15 minuten. Deze treinrit werd uitgevoerd door NS. De totale ritduur van deze treinrit was 42 minuten.

Hieronder vind je de volledige route voor deze trein, inclusief vertreksporen en (indien beschikbaar) de treinsamenstelling op deze dag. Spoorwijzigingen zijn gemarkeerd.

Station
Spoor
18:59 +9½
18:59 +11
2
94% op tijd, 0% opgeheven

Statistieken gebaseerd op afgelopen 14 dagen
19:22 +11
19:22 +12
1

Geld terug bij vertraging of uitgevallen treinen

Je hebt mogelijk recht op een financiële compensatie (geld terug) als je trein niet reed of een fikse vertraging had, zeker als je daardoor een aansluiting niet meer kon halen of je treinreis niet meer af kon maken. Over het algemeen krijg je geld terug wanneer je een vertraging van 30 minuten of meer hebt (bij binnenlandse treinen), of vanaf 60 minuten bij een internationale treinreis. Er zijn echter uitzonderingen. In sommige gevallen krijg je al geld terug bij een vertraging vanaf 15 minuten of meer.

Zie de pagina geld terug bij vertraging voor meer informatie over je passagiersrechten, alle voorwaarden en de exacte gegevens over je compensatie. Handig om te weten: deze treinrit werd gereden door NS. Gemiste aansluitingen worden niet altijd gecompenseerd als je reis bestond uit een treinrit van NS en een treinrit met een andere maatschappij.Punctualiteit voor deze trein

Bij ieder station vind je enkele basisstatistieken over de punctualiteit van deze trein voor dit station. Deze is gebaseerd op de prestaties voor deze trein van de afgelopen 14 dagen. Het percentage treinen dat op tijd is, bevat alle treinen met een maximale vertraging van 4 minuten en 59 seconden. Opgeheven treinen worden niet meegerekend als treinen die op tijd reden.

Veel meer statististieken over deze trein kun je vinden in het gedeelte statistieken. Bekijk alle treinstatistieken en punctualiteit voor Sprinter 6375.Treintekeningen: © Arthur Pijpers en anderen